Медова паста – природній імуномодулятор, розроблений нашою групою ентузіастів та випробуваний на собі продукт бджільництва, що поєднує, в своєму, складі всі відомі продукти бджільництва.

Ідея продукту – створення харчового засобу, здатного живити клітини організму, у обсязі, достатньому для забезпечення його стійкості перед зовнішніми та внутрішніми впливами хвороботворної мікрофлори.

Взаємна ферментація продуктів бджільництва робить його неперевершеним природнім імуномодулятором, дякуючи вмісту вітамінів, мікро- макроелементів, амінокислот, ферментів, що забезпечують прискорення та покращення обмінних процесів на клітинному рівні.

При щоденному вживанні дорослими - від 3 столових ложок і дітьми - від 3 чайних ложок на день під час вживання їжі:

-                      покращується пам’ять, концентрація уваги, стресостійкість, моторика, сприйняття інформації, аналітичні здібності;

-                      припиняється розосередженість;

-                      швидко відновлюється серцевий м’яз, еластичність стінок судин та капілярів;

-                      підвищується стійкість до респіраторних та інших захворювань;

-                      пришвидшується відновлення внутрішніх органів та стану загального самопочуття після перенесених захворювань;

-                      поступово припиняються прояви хронічних захворювань;

-                      покращується загальне самопочуття, настрій, впевненість;

-                      з перших днів прийому відчувається підсилення функцій репродуктивної системи організму;

-                      стабілізується баланс імунної та гормональної систем;

-                      пришвидшується відновлення організму від фізичних, інтелектуальних, нервових навантажень;

-                      припиняється хронічна втома;

-                      підвищується стійкість організму при тривалому перебуванні у екологічно-несприятливому та епідеміологічно-небезпечному середовищі;

-                      забезпечує тривалу працездатність.

При постійному вживанні продукту поступово знижується вага, через стале надходження необхідних поживних речовин і, як наслідок, зниження потреби організму у формуванні їх запасів.

Найкраще смакує з сирами, печивом чи хлібом з маслом до кави та чаю, у фруктових салатах. Для досягнення максимально позитивного впливу, бажано тримати в порожнині рота до повного розчинення, поволі запиваючи великою кількістю води. Можливе вживання у розчиненому водою стані.

Отриманий нами продукт, значно смачніший і корисніший від традиційного меду, підсилює жагу до життя, натхнення, віру у власні сили, цілеспрямованість.

Починати вживання бажано з невеликої кількості продукту для перевірки можливого індивідуального несприйняття до продуктів бджільництва.

Пам’ятаймо, у бджолиному гнізді, для організму людини, корисне все!